Osuusajat Lymfedeema (Lymfaödeema)

Lymfedeema; Lymfaödeema; Käsivarsi Lymfedeema; Osuusajat Lymfedeema; Jalkojen turvotus; Käsivarsi turvotus; Akuutti vs. vähitellen puhkeavat Lymfedeema; Miten diagnosoida Lymfedeema; Lymfedeema että levitteet; Lymfedeema lapsille; Vaiheisiin Lymfedeema; fibroosi; Komplikaatiot; Lymphedema Finland (Finnish)

Moderator: Senior Moderators

Osuusajat Lymfedeema (Lymfaödeema)

Postby patoco » Sat Jul 26, 2008 11:11 am

Osuusajat Lymfedeema (Lymfaödeema)

Englanti ehdot: Osuusajat Lymphedema, Lymphoedema, Lymphatic Obstruction

Perinteisesti, Osuusajat Lymfedeema (Lymfaödeema) on ajatellut niin ensisijainen ja / tai hereditary Lymfedeema (Lymfaödeema) kunnossa. Kuitenkin syövän hoito tulee paljon tehokkaampia ja niin paljon enemmän syöpäpotilailla ei vain selviytymällä syöpä, mutta kirjaimellisesti päästä hoitoon enemmän ja enemmän vaaratilanteita, jalka Lymfedeema (Lymfaödeema) ovat tulossa etualalle. Olemme pitkään ymmärretty rintasyöpä on johtava syy johdetun Lymfedeema (Lymfaödeema), mutta pelottava totuus on se, että tilastoja on pidetty olemme löytää samanlaisia suhdeluvut keskuudessa syövät selvinneitä kaikki tyypit.

Vuonna yhdessä tämän lääketieteellinen yhteisö on hitaasti tulossa ymmärtää muita ehtoja, jotka voisivat laukaista Lymfedeema (Lymfaödeema) samoin.

Toivon, että tämä sivu tarjoaa jalka "lymphers" tieto siitä, että on sekä hyödyllistä ja että ne voivat saada paremman elämänlaadun ja elämäntavan. Our sivusta tunteet ja minäkuva kanssa Lymfedeema (Lymfaödeema) antaa hyödyllisiä vinkkejä ja näkemyksiä siitä, tunteisiin haaste Lymfedeema (Lymfaödeema).

Riskitekijät Jalkojen Lymfedeema (Lymfaödeema)

1.) Imusolmuke poistamista varten biopsies

2.) Vakavia infektioita, jotka sisältävät lymphangitis, selluliitti tai erysipelas.

3.) Deep invasiiviset haavat, jotka saattavat tear-, leikkaus-tai vahingoittaa lymphatics.

4.) Säteily hoitojen, erityisesti sellaisista, jotka ovat keskittyneet alueille, jotka saattavat sisältää "klustereita" imusolmukkeiden

5.) Morbid lihavuus voi aiheuttaa toissijaisia Lymfedeema (Lymfaödeema) "murskaus" lymphatics

6.) Vakavia palovammoja, vaikka intensiivisen auringonpolttama

7.) Tartuntaa mikroskooppisen loista filarial toukat, mutta tämä on enemmän yhteistä trooppisissa maissa

8.) Primary Lymfedeema (Lymfaödeema) henkilöä, jotka on suvussa tuntematonta turvotusta, joka osaa

9.) Säteily-ja kemoterapiaa syövän

10.) biopsianeulat

11.) Luun murtumia ja katkoksia

TOISEN JALAN LYMFEDEEMA (LYMFAÖDEEMA)

Aiheeseen liittyvät ehdot: Jalkojen turvotus, säären turvotus, Osuusajat lymphoedema

Johdanto

Jos pyydät useimmat ihmiset, jotka ovat tuttuja Lymfedeema (Lymfaödeema) kysymykseen: "Oletko tietoinen siitä johdetun Lymfedeema (Lymfaödeema)", useimmat vastauksessaan, että "kyllä, se on silloin, kun käsivarsi swells jälkeen lymph järjestelmä on haitannut se, rintasyöpä biopsianeulat ja hoitoon." Tätä kutsutaan arm Lymfedeema (Lymfaödeema).

Vaikka he ovat tietoisia siitä, että tällainen ehto, että toissijaiset jalka Lymfedeema (Lymfaödeema) olemassa, niiden reaktio saattaa hyvinkin olla, että se on pieni ryhmä kärsiville miehille jotka ovat eturauhasen syöpä.

Näin osoittaa, kuinka vähän tietoisuutta on tästä erityinen muoto Lymfedeema (Lymfaödeema). Jopa siinä Lymfedeema (Lymfaödeema) maailma se on huono vaihe-lapsi.

Kuitenkin, jos jäsenyys Lymfedeema (Lymfaödeema) Ihmiset ja virkoja online Lymfedeema (Lymfaödeema) tukevat ryhmät ovat merkkinä, tämä ehto on lisääntynyt dramaattisesti.

Syyt tähän kasvu on useita. Niihin kuuluvat:

1. kasvoi eloonjäämisaste syövän 2. parantunut hoito trauma vammoja, että aikaisemmin olisi ollut terminaalin 3. kasvu antibioottien infektioihin ja kohtelusta muut edellytykset, jotka aiemmin olisivat johtaneet kuolemaan.

On myös tärkeää huomata, että ylemmän jalka Lymfedeema (Lymfaödeema) ei välttämättä aloitettava välittömästi sen jälkeen, kun vamman tai trauman. Se voi alkaa jo vuosia.

Mitä on johdettu jalka Lymfedeema (Lymfaödeema)?

Yläasteen Lymfedeema (Lymfaödeema) on edellytys, jos imunestejärjestelmän on vahingoittunut. Tärkein tehtävä tämä järjestelmä on siirtää yli kautta ja ulos meidän kanssa. Kun se vaurioituu tai vahingoittunut, se ei enää voi suorittaa tätä tehtävää, ja nämä nesteet (lymph nesteitä) kerätä, interstitiaalinen kudoksia meidän jaloissa. Tämä aiheuttaa Jalkojen turvotusta.

Toinen tärkeä tehtävä on lymph järjestelmä on auttaa elimiä torjumaan infektioita. With Lymfedeema (Lymfaödeema), tätä mahdollisuutta on myös heikentynyt ja potilaan tulee alttiimpia infektioille.

Mikä aiheuttaa toissijaisia jalka Lymfedeema (Lymfaödeema)?

Yläasteen jalka Lymfedeema (Lymfaödeema) (jäljempänä myös hankittu Lymfedeema (Lymfaödeema)) on aiheuttanut tai voi kehittyä, tulokset:

1.) Surgeries joissa vatsan tai jalkojen jossa lymph järjestelmä on vahingoittunut. Tämä sisältää kaikki tungettelevia leikkausta.

Esimerkkejä ovat

vein stripping kirurgia, ääreisverenkierron sairaus lonkkaproteesi polven replaement sijoittelua pultit, ruuvit ja muut laitteet, ortopediset korjaus lipectomy

2.) Poistaminen imusolmukkeiden syövän biopsianeulat. Nämä syövät sisältää, mutta eivät rajoitu

eturauhasen syöpä kivessyöpä munasarjasyöpä uteran syövän vulva syövän virtsarakon lymfooma - sekä hodgkins ja ei hodgkins melanoomaa kaksoispiste Kaposi sarkooma

3.) Sädehoitoa näistä syövistä, että arvet, lymph ja imusolmukkeiden

4. Jotkut lajit chemo terapiaa. Esimerkiksi tamoksifeenin on linkitetty johdetun Lymfedeema (Lymfaödeema) ja verihyytymiä.

5.) Vaikeita infektioita / sepsis. Yleensä jäljempänä lymphangitis, tämä on vakava hengenvaarallinen infektio, lymph järjestelmän / solmut.

6.) Trauma vammoja, kuten kokemusta autosta sattumaa, että severly vahingoittanut Osuusajat ja lymph järjestelmä.

7.) Burns - tämä sisältää jopa vakavia auringonpolttamia. Olemme jäsenenä että hankittu johdetun jalka Lymfedeema (Lymfaödeema) tästä.

8.) Bone taukoja ja murtumia.

9.) Morbid lihavuus - lymphatics ovat lopulta murskataan, että liiallinen paino. Kun tämä tapahtuu, vahinko on pysyvä, ja kroonisten johdetun jalka Lymfedeema (Lymfaödeema) alkaa.

10.) Purra, hyönteisten

11.) Loisperäiset infektiot

Mitkä ovat joitakin oireita johdetun jalka Lymfedeema (Lymfaödeema)?

Näitä oireita voivat olla esimerkiksi:

1.) Selittämätön turvotus joko osittain tai koko osuudella. Alkuvaiheen Lymfedeema (Lymfaödeema), tämä turvotus todella tehdä alas yöllä ja / tai lepoaikojen, mikä aiheuttaa potilaalle ajatella, se on vain ohimenevä asia, ja sivuuttaa se.

2.) Tunnetta heaviness tai puristava, Osuusajat

3.) Increaseing rajoittaminen valikoima päätöslauselmaesityksen Osuusajat.

4.) Unsual tai selittämätön aching tai epämukavuus, Osuusajat.

5.) Jokainen muutos, johon kovettamalla ja / tai thicking, ihon tai alueilla iho-osuudella.

Vaiheisiin osuusajat lymfeedeema (Lymfaödeema)
On olemassa kolme perus vaiheisiin aktiivisesti, Lymfedeema (Lymfaödeema). Mitä aikaisemmin Lymfedeema (Lymfaödeema) tunnistetaan ja diagnosoidaan, sitä helpompaa se on onnistunut käsitellä se ja välttämään monia.

On tärkeää myös olla tietoinen siitä, että kun sinulla on Lymfedeema (Lymfaödeema), jopa yhden raajan aina on olemassa mahdollisuus, toisessa osassa on vaikuttanut joskus myöhemmin. Tämä "ei-aktiivinen" ajanjaksoa kutsutaan latenssi vaiheessa. Se liittyy perinnöllisiä muotoja Lymfedeema (Lymfaödeema).

Latenssi Valheen

Lymphatic liikenteen kapasiteettia on vähennetty ei näkyviä / ilmeni selvänä edema Subjective valitukset ovat mahdollisia

Valheen I (Käännettävä Lymfedeema (Lymfaödeema)) kertyminen proteiini rikkaiden turvotus nesteen pistesyöpymistä edema Vähentää kanssa elevation (ei fibroosi)

Valheen II

(Spontaneously Irreversible Lymfedeema (Lymfaödeema)) kertyminen proteiini rikkaiden turvotus nesteen pistesyöpymistä muuttuu asteittain vaikeammaksi Sidekudos leviämisen (fibroosi)

VAIHEEN III (Lymphostatic Elefanttitauti) kertyminen proteiini rikkaiden turvotus nesteen Ei pistesyöpymistä Fibrosis ja sclerosis (vaikea induration) iho muuttuu (papillomas, hyperkeratosis, jne.)

Komplikaatioita jalka Lymfedeema (Lymfaödeema)

1. Infektiot kuten selluliitti, lymphangitis, erysipelas. Syynä eivät ole vain suurten kertyminen nestettä, mutta se on hyvin dokumentoitu, että lymphodemous raajat ovat lokalisoitu immunodeficient ja proein rikkaiden nestettä tarjoaa erinomaisen vaaliminen invironment-bakteereja.

2. Valutustaso haavat, että vuoto lymphorrea, joka on erittäin syövyttävää, ja ympäröivän ihon kudosten ja toimii satamaan tulon infektioita.

3. Lisääntynyt kipu, joka johtuu kompression ja hermot tavallisesti aiheuttamia kehittämistä fibroosi ja nousi kasautua nesteissä. Katso Lymfedeema (Lymfaödeema) ja kivunhoito.

4. Menettäminen Tehtävä johtuu siitä, turvotus ja osa muutoksista.

5. Masennus - Psyykkinen coping seurauksena, disfigurement ja heikentävä vaikutus Lymfedeema (Lymfaödeema).

6. Deep laskimoiden laskimotukoksia jälleen seurauksena paine, turvotus ja fibroosi vastaan verisuoni-järjestelmä. Lisäksi voi tapahtua sen seurauksena, selluliitti, lymphangitis ja infektioita. Katso myös tromboflebiitti

7. Sepsis, mätäpaise ovat mahdollisuudet tuloksen perusteella infektioita.

8. Mahdolliset amputaatio, raajan.

9. Keuhkopussin effusions voi johtaa, jos lymphatics, vatsaan tai rintaan on ylikuormitu selkeitä keuhkoissa cavity fluidien.

10. Ihon komplikaatioita, kuten kuiva iho, halkaisu, muistolaattojen ja nodules, alttius sieni-ja bakteeri-infektioita.

11. Krooninen lokalisoitu tulehduksia.

12. Pain vaihtelevat lievästä alussa Lymfedeema (Lymfaödeema) on ankara myöhäisessä vaiheessa Lymfedeema (Lymfaödeema).

13. Lymphatic syöpiä, jotka voivat kuulua angiosarcoma, lymfooma; Kaposin sarkooma; lymphangiosarcoma (Stewart_treves Syndrome), ihon T-Cell lymfooma; Cutaneous B-solu lymfooma; Pseudolymphomatous Cutaneous Angiosarcoma. Katso myös: Primary Lymfedeema (Lymfaödeema) ja syöpään keskustelua ja imunestejärjestelmän Syöpä toissijaisia Lymfedeema (Lymfaödeema).

Huomautus: Nämä syövät ovat harvinaisia ja ne ovat yleensä liittyy pitkällä aikavälillä, käsittelemättömän tai improperply kohdellaan Lymfedeema (Lymfaödeema). Tyypillisesti esiintyy vaiheessa kolme tai neljä, melko harvinainen vaiheeseen kaksi.

Huomautus: Nämä syövät ovat harvinaisia ja ne ovat yleensä liittyy pitkällä aikavälillä, käsittelemättömän tai improperply kohdellaan Lymfedeema (Lymfaödeema). Tyypillisesti esiintyy vaiheessa kolme tai neljä, melko harvinainen vaiheeseen kaksi.

14. Ihon komplikaatioita mahdollista vaiheissa 3 ja 4 sisältävät papillomatosis; placques mukaan lukien "cobblestone" näkymisen placque; dermatofibroma, ihon Tags; syyliä ja Verrucas; mysetooma ihon sientä, ihottumaa ja monet Lymfedeema (Lymfaödeema) potilaat kertovat kasvoi ongelmia psoriasis, ekseema ja vyöruusu. Haluaisin epäillä, tämä voi johtua kerran, että immuunivaste edellytyksellä, käsivarressa tai jalka kärsii Lymfedeema (Lymfaödeema).

15. Dokumentoidut mutta harvinaisia komplikaatioita myöhäisessä vaiheessa voi myös kuulua Lymphomatoid Papulosis; Cutis Marmorata; Acroangiodermatitis; Dermatolymphangioadenitis (DLA); Papillomatosis cutis carcinoides

16. Heikentävistä yhteisiä ongelmia. Tämä johtuu näiden yli nesteen paino ja jatkuva tulehduksellinen prosessi, jonka mukana Lymfedeema (Lymfaödeema). Kuten olemme gotten vanhempia, monet Lymfedeema (Lymfaödeema)patients ovat täysin polven korvaaminen, yhteensä lonkkaproteesi, tai kokonaan lapa korvaamisesta, kun taas toiset ovat kokeneet rannekanavaoireyhtymä, ja ne ottaa carpal tunnelin leikkaus tai kokemassa lapa liittyvät ongelmat Lymfedeema (Lymfaödeema) ja on haverotator ranneke kirurgia

Hoito Jalkojen Lymfedeema (Lymfaödeema)

Hoidon Jalkojen Lymfedeema (Lymfaödeema) on pitkälti sama kuin kohtelu arm Lymfedeema (Lymfaödeema). Suositeltava hoito on decongestive terapiaa.

Manuaalinen lymfaterapia

Lisää vakavia tapauksia Lymfedeema (Lymfaödeema) voidaan käsitellä monimutkaisia Decongestive Therapy, jonka fyysinen terapeutin tai muu terveydenhuollon ammattihenkilö, jotka on erityistä koulutusta. Complex Decongestive Hoito koostuu ihonhoitotuotteet, hieronta, erityiset bandaging, käyttämiseen, ja kunnostusta varten compression hihassa. Etsin ja saada hoitoa varhaisessa vaiheessa pitäisi johtaa lyhyemmän hoitojakson saada Lymfedeema (Lymfaödeema) hallinnassa. Vaikka useimmat vakuutusyhtiöt maksavat tästä käsittelystä, jotkut eivät.

Joku varmennettava, että menettely olisi suoritettava käsikirjan Lymph vedenpoisto (mld).
Siinä tapauksessa, Lymfedeema (Lymfaödeema), arm, menettely merkitsee tyyppi hieronta, joka liikkuu rakentanut nestettä ympäri estetty alusten ja koko rinnassa, että toisella puolella on elin, jossa imunestejärjestelmän on edelleen hienotunteisuutta. Yleensä terveen alue on "toiminut" ensin. Kunkin kohtelun, toteuttaa alue on huolellisesti bandaged, joilla on erityinen layered wrap, joka näyttää ässänä sideharsoa, mutta on valmistettu eri kankaasta.

WRAP on tärkeää pitää suorittaa osa de-ruuhkainen. Keskimääräinen kurssi on 15 päivittäistä hoitoja, 60-90 minuuttia kerrallaan. After a mld tietenkin hoitoja, potilaiden tulee pukeutua compression vaate joka päivä. Potilaan olisi mitattava uusi compression hihassa kuuden kuukauden välein tai niin. Joskus vuosittain mld hoidon aikana suositellaan eräänlaisen "tune up".

On kuitenkin tärkeä poikkeus ja että on pneumaattinen compression pumppuja ei pitäisi käyttää osuudella Lymfedeema (Lymfaödeema).

Kurssilla kohtelu, jalka on kääritty kompressio siteet käsittelyn jälkeen täysistunnossa. Kun loppuun kohtelua, kompressio hihat ja jalkavammoja vaatteet on määrännyt.

On yksi lopullinen ja kriittinen alue, jotka koskevat käsittelyä, valvontaa ja hallintaa Lymfedeema (Lymfaödeema), ja se on käyttää. Ei vain se on elintärkeää meidän kaikkien terveyttä, se auttaa painon valvontaa ja on tärkeää, että liikkuvuus lymph nesteen kautta laitokselle. Ei ole väliä vaiheessa Lymfedeema (Lymfaödeema), taustalla olevat sairaudet tai ikä, jokainen meistä pitäisi olla suunnitelma harjoituksia Lymfedeema (Lymfaödeema).

Self Osuusajat Hieronta

Kaikki Lymphatic Ojitus aivohalvauksia perustuvat yksi periaate esitystä.

Tutkimuksissa on todettu, että alkuperäinen lymphatics avata ja lymph angions on kannustanut suorasta venytys, mutta vieläkin niin vähän lateral motion. Kun nämä 2 päätöslauselmaesitykset, meidän täytyy vapauttaa kokonaan, jotta alkuperäinen lymphatics lähelle ja lymph on imeskellään alas kanavaa. Tässä nolla paine vaiheessa ei ole täysin katkaista iho, vain palauttaa paineita ei mitään. Myös eivät vedä ihon takaisin teitä palaamaan, anna sen keväällä takaisin itselleen.

Nämä perustiedot aloite voi muistuttavat ympyrän, ja joka on nimeltään pysäköitynä piireissä. Kaikki esitykset perustuvat tähän periaatteeseen.

Vuonna ohjaamalla tätä esitystä, haluamme aina työnnä lymph kohti oikeaa solmut, niin viimeinen, lateral venytys esitys olisi menossa kohti solmut.

Ajattele liikkuvat vedessä. Visualisoi nämä alkuperäiset lymphatics vain iholla, venytys, avata niitä, sitten release ja odota kunnes lymph angions mieluummin pumpata lymph alas alus. Muista, kuinka pinnallinen tämä on. Jos sinulla on tunne, lihas-tai muiden kudosten ihon alle, voit ajaa liian kovaa.

Tässä on neljä pistettä muistan, kun suoriutuneen Lymphatic Hieronta -

1. Oikea paine on syvällä tarpeeksi niin, ettet slide yli iholla, mutta riittävän vaalea niin, että et tunne mitään alle ihoa. Tämä on noin 1-4 unssia. On hyvin yleistä, hieronta terapeutit koulutettu ruotsi tai syvä kudoksen soveltaa liian paljon paineita, joiden imunestejärjestelmän drainage massage. Joskus on vaikea uskoa, että jotain niin kevyt voi olla tehokasta. Aina muistaa, olet työskennellyt ihoa. Kuinka paljon painetta se toteuttaa deform ihon? Lähes mitään. Muista, jos ajaa liian kovaa romahtaa alkuperäisen imunestejärjestelmän.

2. Direction of your aivohalvaus on suuri merkitys, koska haluamme aina työnnä lymph kohti oikeaa solmut. Jos patista lymph väärällä tavalla, teidän työnne ei ole tehokasta.

3. Rytmi on erittäin tärkeää, koska oikea rytmi ja nopeus, alkuperäinen lymphatics on avattu, ja sitten saa sulkea, ja sitten on olemassa vain vähän aikaa, joka on kyseisen lymph saada imeskellään alas pitkin alukseen. Sopiva rytmi on myös edistää parasympaattisen hermoston, jolloin asiakas voi rentoutua.

4. Sequence tarkoittaa järjestystä ja aivohalvauksia. Kun haluamme valua alueella, olemme aina aloitettava lähellä solmua, että olemme valutustaso. Aina työnnä lymph kohti solmua. Sitten meidän työtä, emme siirrä pitemmälle ja kauempana solmu, mutta aina työntää nesteen takaisin suuntaan, solmua. Tällä tavoin meidän selkeä polku, lymph liikkua, sekä luoda suctioning että kiinnittää lymph, solmua.

Self käsikirjan Lymph viemärit Ala päähän

Säännöt mld:

aivohalvauksia tulisi tehdä arcing päätöslauselmaesitykset tai puoli ympyrän esityksistä.

Älä slide yli ihoon, vaan pitää sormensa yhteyttä ihoasi ja venytys se varovasti yli taustalla olevia kudoksia.

Sinun ei pitäisi olla kipua.

Kukin aivohalvaus pitäisi tehdä 10-15 kertaa hitaasti, ottaen noin 2 sekuntia kunkin aivohalvaus.

Jos punoitus tapahtuu, olet painamalla liian kova.

Lymfedeema (Lymfaödeema) molempien jalkojen, suorittaa kaikki liikkuu molemmin puolin.

parhaassa asemassa olevan tämän istuu reclined, tai makuuasennosta alas ja pitänyt hieman.

Varmista, että voit tehdä iho-ihokosketus kaikkien näiden aivohalvauksia. Ne eivät toimi, kun tehdään yli vaatteet.

1. Neck: Place asunnoista, sormesi teidän päinvastainen lapa, kolmion osa yläpuolella collarbone ja ensi omaan niskaansa. Siirrä kätesi on arcing motion stretching ihon eteenpäin ja alas kohti rinnassa. Toista tämä toisella puolella.

2. Armpit: Raise Your arm (samalla puolella kuin jalka, jossa sinulla on Lymfedeema (Lymfaödeema)), kaarra sinulla kyynärpää, ja paikka käden takana your head. Paikka kiinteän teidän päinvastainen käsi teidän armpit. Stretch iho on arcing motion up kohti kaulan.

3. Ennen vyötäröä: Place kiinteän teidän päinvastainen käden puolella kehon (sillä puolella, johon olet Lymfedeema (Lymfaödeema)) alle rintasyöpä, mutta ennen vyötäröä. Siirrä kätesi ylöspäin on arcing liikkuminen suuntaan teidän armpit, venytys ihoa.

4. Alla vyötäröä: Place kiinteän teidän päinvastainen käden puolella kehon (sillä puolella, johon olet Lymfedeema (Lymfaödeema)) tai vähän sen alle vyötärö, mutta ennen teidän hip. Siirrä kätesi ylöspäin on arcing liikkuminen suuntaan teidän armpit, venytys ihoa.

5. Deep (diaphragmatic) hengitys: Place molemmat avoinna kämmenten päälle toistensa alle napa. Ota hitaasti hengityksen ja tuntea oman belly nousta ylös kädet kuin se laajenee ottamaan in the air. Sitten hengityksen, ja tuntea oman belly uppoavat kuin hengenvetoon lähtee sinulle. Kuten parempaa tässä voit käyttää kädet vastustamaan oman mahan hieman kuten hengityksen, ja lehdistön hieman kädet kuten hengityksen. Älä päästä huimausta. Aloita vain 2 tai 3 breaths ja työskennellä jopa 10 niin saat vahvempi.

6. Groin: Place kiinteän teidän käsi edessä your groin, oikealle, jossa alusvaatteiden kuuluu. Tee scooping esitystä, groin, rullaava kädessäsi, peukalon, pikkusormi. Kuvittele, että kädet ovat alaosassa veden pyörää.

7. Takaisin, polvi: Asetetaan painamalla molemmat kädet takana your polvi. Suorita scooping motion up kohti elin.

8. Toista vaiheet 3, 4 ja 6 (vyötärö ja groin alueet)

Aivan erityinen kiitos Katy osoitteesta

Lymfedeema (Lymfaödeema)Therapists Lymfedeema (Lymfaödeema) terapeutit

Vinkkejä Bandaging yksi Lymfedeema (Lymfaödeema) Osuusajat

Koska sinulla on turvotusta, jalat (ja varpaat), se on luultavasti Lymfedeema (Lymfaödeema), ehkä yhdistyy kanssa lipedema. Perinteinen bandaging tekniikkaa, jonka stockinet, niin sitten jotkut artiflex (puuvilla padding), ja lopuksi, sidostarpeita. I sideharsoa suoraan yli ihoa. The padding oletetaan jopa, jos sinulla olisi constrict osaan, bandaging aiheuttaneen lymph ei virtaavat, mutta siteet eivät todellakaan ole, kuten kumi bändit - asianmukaisesti välein ja päällekkäin, ne eivät aiheuta rakennusmenetelmät - ja artiflex on kipu. The stockinet on aivan toinen asia, pestään ja kuivataan. Kävin http://www.bandages.com ja todettu, että ne ovat uusia siteet, jotka ovat paksuja riitä, voidaan käyttää ilman layering (esim. stockinet ja padding). Ehkä tämä on oikea tapa edetä, tai ehkä haluat bother with stockinets ja pehmusteet. Jos näkyvissä terapeutin, he olisivat myös käyttää vaahtoa sijaan artiflex (vain puuvillan padding). Jotkut kuvat bandaging tarkastella aivan kauheaa. Oma niin sanottujen terapeutin käytettiin noin vaahtoa jne., mutta pian havaittiin, että jalka meni alas enemmän ilman sitä. The pad on otaksuttu "levitä" compression niin ei ole sitova - mutta mitä todella tapahtuu, on kaikki jousto, sidostarpeita menee Pakkaamalla polystyreenivaahdon - ei Pakkaamalla your Osuusajat. A little compression trickles alas todellinen osuudella, mutta kokemukseni oli, että turvotus laski paremmin ilman ylimääräistä kamaa. Kuitenkin, koska tämä on vastoin perinnettä, sinun pitäisi ainakin olla tietoisia, jos jokin osa teidän jalka tuntuu liian tiukka, ja jos niin redo, sidostarpeita (joka on vähintään tunnin kaksi jalat - ja siteet, jotka olivat OK, kun olitte asti ja sen ympäristössä voi yhtäkkiä tulla liian tiukkana keskellä yötä - mikä tarkoittaa sitä, sinun täytyy päästä ylös ja tehdä se uudelleen.) Anyway, kanssa tai ilman stockinet ja pehmusteet, tässä on yksi tekniikka bandaging:

materiaalit (1 suurella osuudella ei törkeän suurempi kuin normaali (I am 5'9 "ja vasikka toimenpide on 21" ja minulla on laaja, swollen jalat - jos sinulla on huomattavasti suurempi, sinun on ehkä enemmän)

vapaaehtoinen: stockinet, artiflex, vaahto

tarvitaan:

1 rulla 1 "ammatillinen vahvuus liimanauhaa. 1 ea 3 "kaistaleita, raskaan padding ympäri nilkkojen 1 ea 1" x 5m Medi-rip 2 ea 8 cm. x 5 m lyhyt venytys sidostarpeita 1 ea 10 cm x 10 m lyhyt venytys sidostarpeita 1 ea 6 cm x 5 m lyhyt venytys sidostarpeita.

Double-2 jalat, jos olet hyvin paljon enemmän kuin minua, lisätään vielä 1 ea 10 cm. x 5 m lyhyt venytys sideharsoa kunkin osuudella.

Istun omassa vuoteessa, ja niillä on alhainen taulukossa voin levätä minun jalka, mutta kaksi tuolia toimii myös (yksi istu ja yksi laittamaan jalka).

Kääritään 3 "kaistaleita, raskaan pehmusteena (tai chock tyynyille) ympäri nilkkojen. Luku 8: n olet tekemässä noin your jalka ja sen jalka onto Osuusajat pyrkivät sitomaan oikealle ja risteysalueiden, jalka-ja sääriosat (jossa 90 "puolestaan on tehty. Tämä on ainoa paikka, pehmusteet on välttämätöntä. Secure se liimanauhaa. Secure kaikki siteet, kun ne on kääritty kanssa liimanauhaa. Cut paljon 5 "nauhat, liimanauhaa ja ne valmiina. Stick niitä reunasta taulukon tai windowsill, tai jotain.

Ensin pitää kaikki siteet niin, että olet luettavaksi alaosasta, sideharsoa pullon (sidostarpeita rolled up on sylinteri), ei ylhäältä. A little kokeiluihin näkyy, että tämä on paljon helpompaa.

Alkuun kanssa 1 "Medi-rip (se on itsenäinen yhteenkuuluvuutta sideharsoa, mutta looses jotkut itsensä yhteenkuuluvuuden kanssa rahanpesu). Käytä tätä pientä sideharsoa, sideharsoa pitkin toe. Tämä on tehtävä sama arc, että nivelet, varpaat ja jalat tehdä. Älä sido varpaat. Jos voit, kääri kukin toe sen kanssa, mutta minusta tämä sitoo varpaat ja tuntuu pahalta, joten jätän minun varpaat kääreitä, vaikka ne turvota, mutta jos alkaa suurissa lyhyt venytys sidostarpeita, siellä on puoli moon että swells jopa enemmän (koska jos teet suoraan ympyrän hieman alle vähän toe hieman alle big toe, se jättää jonkin verran alueen jalka ei bandaged ja lymph tulee työnnetään tällä alalla, ja se on huonompi kuin ennen. vähän 1 "medirip voidaan kääreessä on kaareva polku, joka kattaa koko jalka. Overlap tämä 1" medirep: 1 / 2 ja jatkaa selvitystilaan sen ympärillä oma jalka, kunnes saat sen loppuun kaaren, niin ota se enintään vinosti yli top of the jalka, ja teillä on vielä riitä, sideharsoa, käärivät taas vain nojalla toe linjan uudelleen muutaman ylireagoi. Medi wrap on osa elastisia, muuten puuvilla-nauhat, niin vedä medirip tiukka (jotka on kimmoteorian on laajennettava, mutta ei siihen pisteeseen, epämukavuus).

Kun Kääritään sidostarpeita, pull a bit lopussa kunkin ympyrän, mutta eivät venytys heille liian kova tai jatkuva jännite siltä osin kuin ne kestävät. Et halua niitä käyttää hieman keväällä, mutta ei tukahduttanut teidän jaloissa. Jos saat ne liian tiukka, se satuttaa, ja teidän täytyy kumota kääre-ja redo (suuri kipu). Jos sinulla ei venytys niitä hieman, ne eivät ole paljon compression. Tietenkin, se on aina pohjaan sidostarpeita, jalat, että satuttaa, niin sinun täytyy Avaa koko käsitellä saada niitä.

Seuraava vaihe 2 kestää 8 cm. x 5 m lyhyt venytys sideharsoa, ja aloita kärjen ja jalka, mutta eivät sido millään varpaat, ja koska sinulla on jo Medi-rip sallia vain vähän tilaa hengittää, varmista, että sinulla ei sido varpaat. Sitten tuuli kiertää jalka päällekkäisiä, sidostarpeita noin 1 / 2 2 / 3 (luultavasti päällekkäin 2 / 3), kunnes olet gotten lähes Osuusajat (oma jalka olisi oltava 90-asteen kulmassa, säären, ja minulle tämä on 2 tai 3 huivi), sitten mennä ympäri kantapää itse, ja te tulette pois toiselta puolelta, kantapää, toteutettava sideharsoa vinosti up-top of the jalka hieman alle huipulle ensimmäisen wrap (vain nojalla alaosassa big toe), mene noin alaosasta, jalka, ja sitten saattaa sideharsoa takaisin noin nilkan yläpuolella kallistusta, sitten ympäri nilkan ja takaisin jopa diagonaalisesti top of the jalka aivan kuten ennenkin, päällekkäisten 1 / 2, 2 / 3 on edellisen polku. Tämä tekee suuren luku 8s. Jatka luku 8: n kunkin kerroksen hieman suurempi, noin nilkan, kunnes olet taas ovat kääre edessä Osuusajat (ei enemmän tilaa tehdä toinen luku 8) ja käyttää loput sidostarpeita menossa suoraan piireissä (ei kuvassa 8: ) Ympäri nilkkojen.

Seuraava vaihe 3 toteutettava toinen 8 cm x 5 mittari lyhyt venytys sideharsoa, ja alkaa klo pohjan Osuusajat (ympäri nilkkojen), mene noin kerran tai kahdesti, ankkuri, sideharsoa, sitten seuraavan vuoro mennä alas ympäri alaosassa on jalka close to the heel, ja sitten noin alaosasta, jalka ja sitten ohi ja ympärille osuudella, sitten jatkaa luku 8's up Osuusajat päällekkäin noin 2 / 3. Jotta kuvio 8 ympäri osuudella, joka on yhdeltä puolelta etupuolelle Osuusajat, sideharsoa on menossa ylämäkeen (tai kohti polvi), niin se menee enemmän tai vähemmän suoraan noin takaosassa Osuusajat klo korkean lopussa, 8, sitten menee alas (tai kohti jalka), sellaisena kuin olet törmännyt etuosassa Osuusajat kerran, sitten enemmän tai vähemmän suoraan eri puolilla takaisin ja jalka on alhainen loppuun, 8 ja sen jälkeen uudelleen seuraavassa kuvassa 8 . Minuun, tämä sideharsoa on päättynyt vain noin alussa vasikka (hieman edellä pohjaan lihaksen - Olisi hyvä, jos tämä sideharsoa päättyi juuri ennen lihas alkaa, mutta se on hieman erilainen jokaisella riippuen kuinka paljon ne menevät päällekkäin ja kuinka suuri niiden jalka on.

Seuraava askel 4 do luku 8: n kanssa 10 cm x 10 m sideharsoa. Aloita alareunasta Osuusajat kanssa alussa, sideharsoa, joilla on ylöspäin, joten ensimmäinen suunta on alaspäin suuntaan, (lopussa pointing up) tulevat ympäri ja sitten jopa uudelleen. 10 cm x 10 m sideharsoa pitäisi viedä sinut jopa hieman alle polven, mutta jos jalat ovat hyvin suuria, sinun on ehkä toinen 10 cm. sideharsoa. Jokainen aikana luku 8 olisi päällekkäisiä vähän tai vähemmän tasaisesti, mutta ei enemmän kuin edellisvuonna. Mitä enemmän päällekkäin suurempi compression, ja sinun täytyy aina olla vähemmän compression proximally (kohti sydämesi) kuin distally (kohti varpaat).

Lopuksi, askel 5 toteutettava viimeisen 6 cm. x 5 mittari lyhyt venytys sideharsoa ja aloittaa noin puolivälissä vasikan tai hieman korkeampi, ja tuuli suoraan piireissä, kunnes hieman alle ja mahdollisimman lähellä polven. Tämä viimeinen sideharsoa antaa compression yli Yläosat, top 8: ssa, jossa ei ole niin paljon päällekkäisyyttä, ja sellainen on hallussaan se kaikki asti, kuten kehä, jalka on todella pienempiä polven kuin puolivälissä vasikka (ei slide alas, koska pienempi ympyrä olisi slide suurempaan kiertävää Osuusajat).

Olen ollut täydentää minun kyky käärivät, mutta on vaikea tietää, jos novice voi mitään järkeä minun suuntiin - mutta olen yrittänyt. Look at joitakin valokuvia, bandaging kun olet http://www.bandages.com. Et näe monet valokuvat luku 8: n, mutta ne antavat enemmän pakkaus-ja oleskelu enintään paremmin, ja sitoo vähemmän. Saat yleisen käsityksen purkautumista Osuusajat, ja päällekkäisyyttä tarkastelemalla kuvat kuitenkin. Se voi tuntua monimutkainen seurata minun suuntiin (Olen yrittänyt olla selvä), mutta todellinen tekniikka ei ole kovin vaikea ollenkaan.

Uusi paksu sidostarpeita, että ei tarvitse pehmusteena (pehmuste on sisällytettävä) ovat: KomprimED. Ne sijaitsevat, bandagesplus www-sivuilla kohdassa sidostarpeita, sitten kahdella tavalla venytys sidostarpeita. Mielestäni teidän olisi aloitettava näistä, kuten padding saattaa olla enemmän merkitystä, kun joku jotka on vain alkua sidostarpeita. Tämä on paljon yksinkertaisempi kuin kaikkia niitä tyhmiä kerroksiin.

* Pehmeää ja mukavaa suoraan potilaan iholle * paksummat texture vältetään hakemuksen vaahtoa ja padding monissa tapauksissa * Sopii Lymfedeema (Lymfaödeema) ja laskimoiden haavaumat * Potilaiden-friendly sovellus edellyttää vähemmän kerroksia * Kaikki siteet ovat short-stretch/low venytys KomprimED 4cmx5m

Muut viisasta, kiinteä lyhyt venytys siteet ovat rosidal tai comprilan. Käytän rosidal. The Medi-rip on osa yhtenäistä sidostarpeita sivulla 2 mukaan enemmän yleiseen luokkaan sidostarpeita.

Lymfedeema (Lymfaödeema) Of The jalkojen ja nilkkojen

By Linda Fisher

Sen estäminen virtaus lymph että tietyn alueen tulokset kertymistä poikkeuksellisen suuria määriä kudosten nesteen että alalla. Tällainen kertyminen on nimeltään Lymfedeema (Lymfaödeema). Lymphadema ei ole vain epämukavaa, se voi aiheuttaa esimerkiksi seuraavia ongelmia: kipua, infektio ja toistuva infektio, vaikeus liikkuvuus-, vaatetus-rajoituksia, ja lentomatka rajoituksia.

Muistaa, että lymph liikkuu kasvava elin kohti sydäntä, sormella vihjeet kohti sydäntä, ja ylhäältä, että pään alas kohti sydäntä, voimme nähdä, että nesteen liikkuvat pisimmälle elin on alhaisempi ääripäistä . Joitakin syitä Lymfedeema (Lymfaödeema) on pienempi ääripäistä on kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, trauma, selkä-tai alempi vatsan alue, tukos, groin (imusolmukkeet solmut), tai tukos takana polvi (popliteal solmut).

Olen usein käyttää analogisesti, liikenneonnettomuus, freeway selittää liikkuvuus lymph. At the point, onnettomuuden, kaikki liikenne joko pysähtyy tai hidastaa, lähes pysähtyi, kunnes onnettomuus on raivattu pois, jolloin liikennettä uudelleen virtauksen luonnostaan. Anatomically, paikassa, jossa tukos, kaikki hidastuu ja alkaa kerääntyä taaksepäin tiellä kulkua. Jos jalkojen ja nilkkojen ovat paisuneet, se tarkoittaa yleensä sitä, että on olemassa tukos "up eteenpäin."

Jopa kapea nuoret, joskus nähdä merkkejä Lymfedeema (Lymfaödeema) että jaloissa. Tämä näkyy "raskaalla nilkkojen" tai hieman pussissa rasvoja, joiden sisäpuolella käyrä polven alueella. Kun läsnä tässä osaa väestöstä, emme yleensä toteavat, että henkilöä ei saada oikeus käyttää ja ruokailupaikat suurelta osin väärä elintarvikkeisiin tai juuri päinvastoin. Monet joggers, tennis pelaajia, ja aerobinen käyttää harrastajat käyttää ja syödä kunnolla, mutta he saavat tätä ongelmaa, koska toistuva kova vaikutus on hidas lymph liikkuvuutta.

Kun keski-ikää ja ylin ryhmä, me saatamme nähdä erilaisia, mutta erittäin yleinen ongelma - shuffling jalat sijaan kävelyn mukavasti. Kun et voi poistaa teidän jalkanne askel kunnolla, hän voi vain hyväksyä sitä, että sinulla on todennäköisesti "niveltulehdukset ongelma." Monta kertaa, sinulla voi olla suuri massa lymph nestettä takana your polvi, joka on yhdistetty, ja sitten kovaa. Kuvitelkaa tuskaa tämä aiheuttaisi. Se olisi sama kuin vanne Tennisottelu pallon takana your polven ja sitten yrittää kävellä!

Siellä on useampi kuin yksi syy Lymfedeema (Lymfaödeema) on pienempi ääripäistä. Kuin edellä mainitut ovat vain joitakin niistä enemmän yhteistä kuin.

Vinkkejä Vältettävät tukos:

Älä wear tiukat farkut tai tiukka nojalla vaatteisiin. Älä ylitä polvilleen, kun istuu rajat jalat on nilkkojen sijaan. Harjoittamista varten Harraste, integroida jossain muodossa hidasta, rhythmic exercise - jooga ja pilates ovat erinomaisia, kuten kävelyä. Viestin palautuminen, trampoliini on erinomainen - ei tarvitse hypätä. Bend your polvilleen ja saat hellän palautua menevän vähintään 12-15 minuuttia päivässä. Jos saldo on huolestuttavaa, pitää johonkin pysäköitynä alkion tai ostaa tasapaino bar, että pitää teidän trampoliini. Lisäksi, jos pyörän johdolla sido, laitat jalat, trampoliini ja niillä on joku muu palautua se sinua varten - saat positiivista hyötyä tästä. Lie-näkökulma. Ja kuten aina, juo runsaasti puhdasta vettä, käytännössä syvällä belly-hengitys, ja syödä runsaasti tuoreen, käsittelemättömän elintarvikkeisiin. Varoitus: Kun kyseessä on kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, on ehdottoman varma, tarkistaa sinun terveydenhuollon ammattihenkilöön, ennen kuin yrität missään muodossa käyttää, ja tietenkin, ei näkökulma-alukseen! "Creating vapaa imunestejärjestelmän liikkuvuus elimen kautta on olennainen osa kaikkia parantava prosessi."

Linda Fisher omistaa Lympathic Wellness Center Santa Maria.

ENNALTAEHKÄISEVIÄ vaiheet OSUUSAJAT LYMFEDEEMA (LYMFAÖDEEMA)
Jos potilas jotka on vaarassa kehittää Lymfedeema (Lymfaödeema), ja potilaan jotka on kehitetty Lymfedeema (Lymfaödeema).

WHO on vaarassa? Vaarana on joku jotka on ollut gynecological, melanoomaa, eturauhasen tai munuaisen syöpään yhdessä imusolmukkeet solmun leikkelyn ja / tai sädehoitoa. Lymfedeema (Lymfaödeema) voi esiintyä välittömästi postoperatively, muutaman kuukauden, pari vuotta tai 20 vuotta tai enemmän sen jälkeen, kun syövän hoidossa. With asianmukainen koulutus ja terveydenhuolto, Lymfedeema (Lymfaödeema) voidaan välttää, tai jos se kehittyy, pysyvät hallinnassa. (Saat tietoja muiden syiden pienempi päähän Lymfedeema (Lymfaödeema), ks Mikä on Lymfedeema (Lymfaödeema)?) Seuraavat ohjeet olisi tarkistettava huolellisesti pre-operatively ja keskustella lääkärisi tai terapeutin.

1. Ehdottomasti ei laiminlyödä mitään pientä nousua, turvotusta, varpaat, jalka, nilkka, jalka, vatsa, sukuelinten (neuvotella lääkärisi kanssa välittömästi).

2. Älä salli injektiona tai veren piirustuksen kärsivän jalka (s). Pukeutua LYMFEDEEMA (LYMFAÖDEEMA) ALERT Kaulakoru.

3. Pidä edemic tai at-risk jalka spotlessly clean. Käytä lotion (Eucerin, Lymphoderm, Curel riippumatta siitä, mikä sopii sinulle parhaiten) jälkeen uimista. Kun kuivaus se on hellävarainen, mutta perusteellinen. Varmista, että se on kuiva missään creases ja välillä varpaat.

4. Vältä voimakkaita, toistuvia liikkeitä vastaan vastuksen kärsivän jaloissa.

5. Älä wear socks, stockings tai undergarments kanssa tiukka elastic bands.

6. Vältä äärimmäisiä lämpötilan muutoksia, kun uiminen tai aurinkoa (ei saunaa tai hottubs). Pidä jalka (s) suojattava auringon.

7. Pyri välttämään minkäänlaisia traumoja, kuten mustelmanmuodostus, palat, auringonpaahteen jälkiä tai muita palovammoja, urheilu-vammojen, insect bites, kissan naarmuja. (Katso myöhemmin merkkejä tartunnasta.)

8. Kun manicuring your toenails, vältetään leikkaamalla teidän cuticles (ilmoittaa muutostaan pedicurist).

9. Liikunnalla on tärkeä, mutta kuulee oman terapeutin. Älä overtire A Osuusajat uhattuna, jos se alkaa särkee, makaamaan ja nostaa sitä. Suositellaan harjoituksia: kävely, uinti, kevyt aerobic, bike riding, ja jooga.

10. Kun lentomatkoilla, potilailla, joilla on Lymfedeema (Lymfaödeema) ja at-risk pitäisi pukeutua hyvin asennettu compression stocking. Niiden kanssa Lymfedeema (Lymfaödeema) ylimääräisiä siteet voivat olla velvollisia pitämään kompressio, joka pitkällä lennolla. Korotus nesteensaannin kun taas ilmassa.

11. Käytä sähköliesi razor poistaa hiuksiinsa jaloissa. Säilytetään sähköllä razor, asianmukaisesti korvaa päänsä kuin tarvitaan.

12. Potilaat, jotka ovat Lymfedeema (Lymfaödeema) pitäisi pukeutua hyvin asennettu compression stocking aikana kaikki ymmärtäneet tuntia. Ainakin välein 4-6 kuukautta, näet terapeutin jatkotoimia varten. Jos eläintiheys on liian väljä, todennäköisimmin Osuusajat kehällä on vähentänyt tai varastointiin on käytettävä.

13. Varoitus: Jos havaitset ihottumaa, kutinaa, punoitusta, kipua, kasvua lämpötilan tai kuumetta, näet lääkäri välittömästi. Yksi tulehduksen tai infektion hoidettavaa osuudella voisi olla alku tai heikkenee Lymfedeema (Lymfaödeema).

14. Säilytetään Ihannepainosi kautta hyvin tasapainoinen, vähänatriuminen, high-fiber ruokavaliosta. Vältä tupakointia ja alkoholia. Lymfedeema (Lymfaödeema) on proteiinipitoista edema, mutta syövät liian vähän proteiinia ei vähennä proteiinin osa, lymph nestettä, vaan tämä voi heikentää sidekudoksen ja huonontavat kunnossa. Ruokavalion tulisi sisältää helposti pilkottu proteiini kuten kana, kala tai tofu.

15. Always wear suljettu kengät (korkea Yläosat tai hyvin asennettu saappaat ovat erittäin suositeltavaa). N: o sandaalit, tohvelit tai menossa paljain jaloin. Kuivaa jalat huolellisesti jälkeen uimassa.

16. Katso podiatrist kerran vuodessa profylaksia (tarkistaa ja kohdella sieniä, ingrown toenails, calluses, paine alueilla, athelete n jalka).

17. Käytä puhtaita sukkia & tukisukkahousut kaikkina aikoina.

18. Käytä talcum jauhe, jalat, varsinkin jos perspire paljon; talcum se helpottaa vedä compression stockings. Muista pukeutua kumihanskat, samoin silloin, kun vetämällä stockings. Jauhe takana polven auttaa usein, joka estää hankausta ja ärsytystä.

Valitettavasti, ehkäisy ei ole parannuskeinoa. Mutta, kuten syövän ja / tai Lymfedeema (Lymfaödeema) potilaan olet ohjaamaan käynnissä syövän checkups ja jatkuvan ylläpidon teidän Lymfedeema (Lymfaödeema).

Tarkistettu © tammikuu 2001 National Lymfedeema (Lymfaödeema) verkostossa. Lupa tulostaa ja kahtena kappaleena tämän sivun kokonaisuudessaan opetustarkoituksiin, mutta ei myyntiä varten. Kaikki muut oikeudet pidätetään. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä NLN: 1-800-541-3259.

Jalka hoidon Lower päähän Lymfedeema (Lymfaödeema)

Keith Smiley

Kansallinen Lymfedeema (Lymfaödeema) verkko (NLN) (http://www.lymphnet.org) on tulvinut kysyttävää jalka ja nilkan hoitoon potilaille, joilla on alhaisempi päähän Lymfedeema (Lymfaödeema). Dr. Joseph Hewitson, San Francisco Podiatrist, jotka on työskennellyt monta Lymfedeema (Lymfaödeema) potilailla, jos NLN luettelo suuntaviivoja ja ehdotuksia asianmukaisen jalka hoito ihmiset kärsivät pienemmät päähän Lymfedeema (Lymfaödeema). Nämä guidlelines ovat excerpted osoitteesta Heinäkuussa NLN kiertokirje.

Kynsienhoito

Muista verhoiluun your toenails, mutta ei välttämättä suoraan kaikkialla. Jos kulmat ovat kasvaneet ihoon, viippaus rikkomisen rajaa.

Jos saat infektion, teidän pitäisi poistaa, että side of the nail ratkaista infektio. Antibiootit usein ei toimi, koska paise (aidatut off-infektio) on tapahtunut. Liotus voi ainoastaan tarjota väliaikaista helpotusta.

A Lymfedeema (Lymfaödeema) potilas ei koskaan suoriteta kemiallinen matrisectomy (tuhoamatta juuri kasvu-matriisi, jonka kemiallinen pysyvästi poistaa nail).

Sieni kynnet ovat yleisiä Lymfedeema (Lymfaödeema) potilaiden ja olisi kasteltu 1:1 etikka / vesi liuosta varten 20 minuuttia, sienilääkkeiden ratkaisua sovelletaan sen jälkeen.

Tavanomaisesti jalka hoitoa kolmen kuukauden välein, joiden podiatrist jos mahdollista, tai jos lääkäri.

Huolellinen kynsien hoito vähentää mahdollisuus tulehdus ja infektio.

Huolehtiminen Your varpaat

Sisemmät välilyöntejä teidän varpaat on pidettävä puhtaina ja kuivina.

Liotus, joka 1:1 etikka / vesi liuos 20 minuutin ajan vähintään kerran viikossa ja näytät pala sideharso välillä näkyy varpaat poistaa mahdolliset jäännökset auttaa pitämään Web välilyöntejä clean.

Using kuivaus agent / sienilääkkeiden ratkaisu, kuten Castelani's Paint lasku mahdollisuudet ärsytys-ja infektio.

Hakeminen karitsojen villaa (ks. apteekista) välillä varpaat mahdollistaa web suurempi breathability.

Avaa toed compression vaatteiden mahdollistaa myös paremmat breathability, kuten hengittävä jalkineet, joka on asennettu oikein.

Dr. Hewitson sanoo, että asianmukainen jalkineet on erittäin tärkeää. Hän sanoo aina ostaa kengät samaan aikaan vuorokaudesta, kun jalka on kaikkein swollen (yleensä kädessä). Jos pukeutuu compression vaate, varmista, että olet sovi teidän kengät mukaan. Hyvä urheilullinen kengät ovat erinomaiset pukeutua, koska ne ovat enemmän tukea, ja hengittävä. Hyvin suuret jalat, Velcro strap kenkä on yleensä enemmän accomodating.

Jos sinulla on tuskallista corns ja calluses, ne olisi rutiininomaisesti lohkottu jonka podiatrist tai practitioner. Älä käytä mitään callous poistaminen tyynyille, koska ne voivat aiheuttaa palovammoja ja infektioita.

Dr. Hewitson myös sanoo aina toimi hyvämaineisille ammattilaisille jotka ovat halukkaita edelleen kouluttaa itseään Lymfedeema (Lymfaödeema). Hän lisää, saatat olla paras ja ainoa opettaja.

Hoitaa ihoa - Tri-State Lymfedeema (Lymfaödeema) Clinic

Pintakerros on kehon etulinja. Se suojelee laitoksen trauman ja infektion ja materiaalin lämpötilan asetus. Siksi on tärkeää säilyttää iho terveenä. Yksilöt, jotka ovat olleet missään heikentyvän imunestejärjestelmän ovat erityisesti vaarassa kehittää infektio. Kaikki pienet leikata tai hankausta voi mahdollistaa bakteerien tulee ihon ja pysähtynyt imunestejärjestelmän nestettä on täydellinen miljöö, jossa bakteerit voivat kasvaa.

Yksinkertaiset toimenpiteet, joilla edistetään terveellistä iholle:

1. Tarkasta ihon päivittäin mitään crack, leikkauksia tai kuivilla alueilla. Tarkista huolellisesti alueilla, joilla alennetaan tunne tai joilla on ihon folds.

2. Puhdista iho päivittäin, joilla ei ole hajustettua saippuaa

3. Kuiva iho täysin, varsinkin välisellä alueella varpaat

4. Pidä ihon lisäsuo. Käytä Iow pH lotion kuten Eucerin pitämään ihon kostean ja pliable.

5. Tarkista fingernails ja toenails mistään merkkejä tartunnasta, halkeamia, sientä, tai hangnails. Älä leikkaa kynnet tai cuticles. Käytä emery aluksella.

6. Soita lääkäri ensimmäisiä merkkejä mahdollisista infektio, punoitus tai korkeassa lämpötilassa.

Jalka Care-at Risk Potilaiden

Ihmiset jotka ovat Lymfedeema (Lymfaödeema), diabetes tai verisuonitaudit ovat vaarassa infektioihin.

Hyödyllisiä vinkkejä:

1. Hoitoa varten corns ja calluses, älä käytä over the counter lääkitys, kuten Dr. Scholl-maissi tyynyille, koska ne sisältävät hapon kanssa. Kun kylpyamme tai suihku, kun iho on pehmennetty, buff ihon poistaa kuollutta ihoa ja pehmentää calluses.

2. Corns voi kehittyä välillä 4th and 5th varpaat kuin jalka swells. Sienet voivat myös kehittää, mikä voi johtaa infektioita. Muuttaminen suurempiin tai laajemmat kengät voivat vähentää kehittäminen corns. Käytä karitsojen villaa välillä varpaat vähentää kitkaa.

3. Kun verhoiluun your toe kynnet, reunoilla estää ingrown toenails. Keitetään clippers yhden minuutin ajan ja anna jäähtyä tunti ennen käyttöä.

4. Kuiva sinulla jalat hyvin sen jälkeen, kun uiminen, erityisesti välillä varpaat. Älä käytä alkoholia jalkasi. Käytä Iow pH lotion.

5. Jos et voi leikata your toe kynnet, nähdä Podiatrist säännöllisesti.

Voit kääntää jokaisen sivun sivustomme käyttämällä Google kääntäjä meidän kotisivu:

Lymfedeema – (Lymfaödeema) Ihmiset
Lymphedema People

http://www.lymphedemapeople.com

Pat O'Connor
Perustaja ja pääjohtaja
User avatar
patoco
Site Admin
 
Posts: 2175
Joined: Thu Jun 08, 2006 9:07 pm

Return to Lymfedeema; Lymfaödeema

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


cron