Akutni Limfedem

Limfedem; Smjernice o Limfedem; Faktori rizika za limfedem; Kako dijagnosticirati Limfedem; Komplikacija Limfedem; Upozorenje Znakovi Limfedem; Privremeni prema kroničnim limfedem; Maligna Limfedem; Akutni Limfedem; Mišica Bubrenje; Oteklina na noge; Limfedema; Lymphedema Croatia

Moderator: Senior Moderators

Akutni Limfedem

Postby patoco » Mon Jul 14, 2008 11:05 pm

Akutni Limfedem

Akutni prema postupan-napad limfedem

Postoje četiri vrste akutne limfedem.

Upišite jednu Acute Limfedem


Prvi tip akutne limfedem je blaga i traje samo kratko vrijeme, pojavio nekoliko dana nakon operacije ukloniti limfni čvorovi ili nakon ozljeda na limfna žila ili vene samo pod collarbone. Zahvaćeni ekstremitet svibanj biti toplo i malo crvene, ali se obično ne dobiva bolno i bolje u roku od tjedan dana po održavanju ili pogođene arm leg podržane u uskrisi poziciju i ugovaranje u mišiće zahvaćeni ekstremitet (na primjer, stvaranje i pesnica objavljivanja).

Vrsta Dva Acute Limfedem

Drugi tip akutne limfedem pojavljuje 6 do 8 tjedana nakon operacije ili u toku terapije zračenja. Ovaj tip svibanj biti uzrokovana upala ili limfna žila ili vene. Zahvaćeni ekstremitet je tender, topla ili vruća i crvena i tretira od strane imajući u limb podržane u uskrisi poziciju i uzimanje anti-upalni lijekovi.

Vrsta Tri Akutni Limfedem

Treći tip akutne limfedem pojavljuje nakon ubod kukaca, manjih ozljeda, ili spali da uzrokuje jedan od infekcije kože i limfna žila blizu površine kože. To svibanj pojaviti na jednoj ili arm leg da je kronično swollen. Zahvaćeni prostor je crvene boje, vrlo tender, i topla i tretira od strane prateće zahvaćeni naoružati ili nogu u poziciju uzrokovao i uzimanja antibiotika A compression pumpa ne bi trebao biti korišten i utjecati na području ne bi trebao biti omotan sa elastična bandages tijekom ranih stadija zaraze. Blaga crvenilo svibanj nastaviti nakon zaraze.

Vrsta Četiri Acute Limfedem

Četvrti i najčešći tip akutne limfedem razvija vrlo sporo i svibanj postao vidljiv od 18 do 24 mjeseci nakon operacije ili ne do mnogo godina nakon liječenja raka. Pacijenta svibanj iskustvo nemir od kože; bolan u vratu, ramenima, kralježnice, ili hips uzrokovane proteže od mekog tkiva ili overuse mišića; stav ili promjene uzrokovane povećana težina ruka ili noga. limfedem PDQ

Predložena Tip Pet Acute Limfedem

Ovo je moje osobno mišljenje vlastite, ali iz mog iskustva u svom životu, kao i druge limfedem pacijenata, osjećam jedna petina tip akutne limfedem treba biti priznata.

Vrsta Pet događa kada je kronični bolesnik limfedem iskustva nagli i nerazumljiv promjenu u iznosu od oteklina su se suočili.

Čuo sam mnogo limfedem pacijenata, udio koji imaju ogroman iznos od dodatnih oteklina u njihovoj zahvaćeni udovi ili da iznenada su se suočili abdomena, ili truncal koji nisu iskusili prije.

U toj situaciji je najveće da dodatni medicinski test treba poduzeti kako bi saznali "zašto" ova odjednom promijeni u edem.

Postupak za ove dodatne akutne swellin bi trebao biti odmah počeo da preduprijediti daljnje komplikacije i dalje stalne štete na limfna sustav.

Ako se to akutna faza uključuje u prsima i / ili pluća i pacijenta se pojavljuje u poteškoće disanja, testovi moraju biti izvedena da utvrdimo da li ili ne postoji i pleural izljev (pluća fluid).

U ovoj fazi akutni tretman bilo koji program mora biti prilagođeno do točnog stanja pacijenta. Dodatni tretman svibanj uključuju thoracentesis i / ili korištenje kratkoročnih diuretics.

Sada možete Prevesti bilo koju stranicu na našoj web Stranići pomoću Google translator na našu početnu stranicu:

Lymphedema People

http://www.lymphedemapeople.com

Pat O'Connor
Osnivač i Izvršnog Administrator
User avatar
patoco
Site Admin
 
Posts: 2175
Joined: Thu Jun 08, 2006 9:07 pm

Return to Limfedem

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests